Sweatshirt "Love Warrior" Canyon Pink - Yogia

650 kr

500 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Erövra världen med kärlek, be a Love Warrior! Härlig Sweatshirt från Yogia i en vacker rosa färg med ett stort, ljusrosa/vitt tryck. Materialet är superskönt och består av ekologisk ringspunnen bomull. 

Sweatshirten är rak i modellen vilket ger en avslappnad look. Perfekt att ta på sig över ett linne eller en t-shirt, passar lika bra att ha på sig på stan som till yogan.

OBS, denna tröja finns i två varianter, se skillnad på närbild och bild i trappan. Om du vill ha en specifik av dem så maila [email protected] för att se om den finns i din storlek.

Modellen bär XS/S och brukar normalt ha S/M.

  • Material: 100% GOTS certifierad ekologisk ringspunnen bomull
  • Modell: "Sweatshirt Unisex".
  • Passform: Medium fit. Stor i storleken, gå gärna ner i storlek!
  • Färg: Dyed Canyon Pink
  • Tryck: Vit Text "Love Warrior"
  • Tvätt: 30°C.

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.