Yogalinne Beach Top Stone - Mandala

550 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Härlig topp i ekologisk bomull samt miljövänliga Modal. Yogalinne i avslappnade modell med dess korsade band i ryggen. Svalt och skönt linne med bredare axelband. Idealiskt yogalinne att bära under sommarens yogakurs. Kombinera med byxor eller kjolar och till träningskläder. Ett måste i garderoben! 

  • Material: 50% ekologisk bomull, 50% modal
  • Färg: Stone - vintage marinblå
  • TvättrådTvätta i 30 °. Torktumla ej
  • GOTS certifierad
  • Miljövänlig

Mandala’s kläder är gjorda av bla ekologisk bomull under ekologiskt och etiskt korrekta förhållanden. GOTS-certifieringen (Global Organic Textile Standard) garanterar att deras bomullsbönder, färgare och sömmerskor får bra löner. Dessutom används inte bekämpningsmedel, neurotoxiner eller kemiska gödningsmedel vid ekologisk bomullsodling, vilket är resursskyddande. Och fröet är naturligt fri från genteknik.

Lenzing Modal®, en modalfiber från Lenzing, är naturligt mjuk på huden och ekologisk. Lenzing Modal® tillverkas med Edelweiss®-teknik. Edelweiss står för en "symbiotisk" produktionsprocess - råmaterialmassan produceras på samma plats som själva modalfibern, vilket gör det möjligt att producera energi och resurser.