Yogalinne Beach Top Black - Mandala

550 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Snygg och bekvämt linne i ekologisk bomull och miljövänlig Modal. Yogalinne i avslappnad modell med läckra korsade band i ryggen. Svalt och skönt linne med bredare axelband och djupare skärning vid armhålorna. Perfekt till ett par leggings på yogan eller till vardags med byxor eller kjolar.

  • Material: 50% ekologisk bomull, 50% modal
  • Färg: Black (svart)
  • TvättrådTvätta i 30 °. Torktumla ej
  • GOTS certifierad bomull
  • Miljövänlig

Mandala’s kläder är gjorda av bla ekologisk bomull under ekologiskt och etiskt korrekta förhållanden. GOTS-certifieringen (Global Organic Textile Standard) garanterar att deras bomullsbönder, färgare och sömmerskor får bra löner. Dessutom används inte bekämpningsmedel, neurotoxiner eller kemiska gödningsmedel vid ekologisk bomullsodling, vilket är resursskyddande. Och fröet är naturligt fri från genteknik.

Lenzing Modal®, en modalfiber från Lenzing, är naturligt mjuk på huden och ekologisk. Lenzing Modal® tillverkas med Edelweiss®-teknik. Edelweiss står för en "symbiotisk" produktionsprocess - råmaterialmassan produceras på samma plats som själva modalfibern, vilket gör det möjligt att producera energi och resurser.