Yogaleggings Zen Water Garden från Yoga Democracy

895 kr

600 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Yogaleggings från Yoga Democracy i harmoniska färger och med ett oförglömligt mönster för den zen-älskande yogin. Tillverkade i technomaterial som andas och är svettavstötande för att hålla huden sval under svettiga träningspass. Det höga midjebandet är elastiskt och håller in på rätt ställen så att du kan utöva dina övningar utan obehagskänslan av byxor som glider eller veckar sig.

Materialet ger lyxkänsla och är hämtat från Italien. Byxorna är tillverkade av miljövänligt, återvunnet plastmaterial – bland annat vattenflaskor. Detta reducerar tillverkningens miljöpåverkan utan att kompromissa med materialens prestanda eller komfort. Leggingsen har också LYCRA® XTRALIFE-material för att bibehålla formen och muskelminnet samt skydda dem från inverkan av UV-strålning, solkräm, olja och klorin. 

Trycket är skapat genom en ekologisk och giftfri färgningsprocess, vilken ger vackra, färgstarka plagg som varken bleknar eller blöder med tiden.

Byxorna har fått utomordentliga lovord för sitt UFP-skydd (som motsvarar UBV/UBA-skydd vid temperaturer upp till 40-50 grader). 

Tvättråd: Maskintvätt, låg temperatur. Låt lufttorka.

Yoga Democracys yogaleggings tenderar att sitta tajt till en början på grund av den process de genomgår för att bevara färg och mönster. Det är alltså helt normalt att plagget är lite väl åtstmitande när du först tar det på dig. Om du ligger mellan storlekar eller föredrar en slappare passform bör du emellertid överväga att gå upp en storlek.

Yogia är  ensam återförsäljare för Yoga Democracy i Sverige, något vi är stolta över och som gör att du som kund förmodligen blir ensam om dina häftiga yoga/träningsleggings!