Yoga-BH Sling Bra Negligée - Mandala

595 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Härlig yoga-bh med praktiska och unika detaljer! Tyget i fram är format som en knut vilket ger en snygg detalj. Ryggen är en racer back (brottarrygg) och tyget är i mesh för optimal fukttransport. Något längre modell med lite bredare, elastiskt band runt kroppen. 

Bra passform och skön komfort tack vare det uppskattade mjuka materialet Tencel. Uttagbar vaddering för att pasa dina behov. Matcha med leggings eller Studio Pants i samma färg för en komplett outfit. 

  • Material: 61% Lyocell, 34% Bomull, 5% Elastan
  • Färg: Negligée
  • Support: Medium
  • Passar A-C kupa
  • Uttagbara inlägg
  • Tvättråd: Tvätta i 30 °C, ej torktumling, en sköljmedel, ta ut vadderingen innan tvätt

Fair Fashion

Tyg: Denna produkten är huvudsakligen gjord av Lyocell (Tencel®) från företaget Lenzing. Lyocell är en regenererad fiber, dvs. den är tillverkad av naturlig cellulosa. Cellulosen kommer från förnybart eukalyptusträ från hållbart skogsbruk. I en patenterad process löses cellulosan från eukalyptusträet och bearbetas till Lyocell-fibrer. Under produktionen reduceras användningen av energi och råvaror till ett minimum, vilket gör det särskilt miljövänligt. 

Produktion: I samarbetet med producenterna lägger Mandala stor vikt vid: GOTS-certifierade produktionsanläggningar, långsiktiga partnerskap, rättvisa löner och social trygghet för textilarbetarna. De utför uppskattande, regelbundna besök på plats för att kontrollera att standarder följs.