Kjol Dancing Nr 13 - Sissel Edelbo

1 350 kr

995 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Otroligt vacker och superflowig maxi kjol från danska Sissel Edelbo. Har en bred elastisk midja som gör den superkomfortabel. Längden och sömmarna ger kjolen en otroligt vacker form och smickrande passform. Ett plagg som kan bäras med en t-shirt och sandaler eller med en mysig stickad tröja och sneakers. Volangtyg för att skapa en vacker rörelse och volym i kjolen. En smickrande och feminin kjol du kommer att känna dig som hemma i! Denna kjolen har en tidlös, romantisk look som passar till vårens och sommarens alla tillfällen. 

Kjolen är härligt färgstark i en blandning av cerise, turkos, lila och gul. Läckert mönster och färger som bryter av varandra, denna kjolen går ingen obemärkt förbi!

Denna kjolen är helt unik. Det finns inte två exakt lika.  

Storleksguide (Onesize):

  • Total längd: ca 115 cm

  • Midja: ca 90 cm 

Material: Kjolen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kjolar, kimonos, blusar och klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.