Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Sandaler/flip-flop

Gurus sandaler eller flip-flops är sommarens måste! Helt naturliga sandaler utan gifter och plast. Som att gå på moln med dessa mjuka sulor. Tillverkade av naturligt gummi som tappas helt för hand, ytterst varsamt från träd. För varje sålt par av Gurus planteras ett nytt träd.


Gurus sandaler är ett måste för sommaren. Tillverkade i naturligt gummi och som kan justeras så att den sitter perfekt på din fot.

Så härliga färger eller jordnära som passar till allt. Du bestämmer själv.

Till skillnad från traditionella flip-flops, gör Gurus kan man  justerbara ankelbandet genom att vända det så att det passar alla fotleds storlekar och på sätt blir säkra sandaler, även när du hoppar! Vänd dina Gurus över så att de är uppochner, och dra pluggarna från banden mot dig. Rotera remmen för att göra fothålet större eller mindre.

Gurus sandalernas naturliga gummisula är tjockare än de flesta flip-flops och formar sig fötterna över tiden för extra komfort. Det känns sig nästan som att gå på en kudde!

Gurus är modern twist på en vintagedesign. Vår signatur, som är knappen mellan tån,  är baserad på 5000 år gamla indiska sandaler som faktiskt bars av Mahatma Gandhi. Du kommer alltid få uppmärksamhet i Gurus och de kommer bekvämt hålla foten på plats utan skav.

Genom ett samarbete med Trees for the Future, planterar Gurus ett träd i utvecklingsländerna för varje köpt par sandaler, yogamatta eller keps. Träden gynnar inte bara miljön, utan också personer på platser av nöd. Vi har valt att arbeta med Trees for the future på grund av deras extra fokus på utbildning, undervisning av hållbara jordbruksmetoder, förutom att plantera träd.