Klänning Greek Goddess Tunic - Zaimara

1 950 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

En hisnande vacker tunika som är en dröm som går i uppfyllelse, med vacker broderidesign föreställande en kvinna som ger offergåvor till hennes gud, solen som en symbol för skydd & styrka, fjädrar och boho-pilar i tonala högkvalitativa trådar. Tillverkad i det lyxiga och hållbara materialet Rayon. Ett vackert och lockande konstverk med handsydda sömmar vid urringningen, till midjan och på ärmarna. Har dessutom en högre slits på ena sidan som är fantastiskt smickrande och som gör denna klänning extra unik. Tunikan har dessutom Zaimaras signatur signum på baksidan med en drömfångare som bara är magiskt vacker att se på! Denna fantastiska tunika kommer definitivt att bli en favorit klänning i din garderob.

Ett fantastiskt hantverk broderat efter gamla traditioner med stor skicklighet. Det ligger flera timmars kärleksfullt arbeta bakom varje plagg. Tunikan är en verklig ögonfångare och passar lika bra på stranden som på fest.

Zaimara för gamla hantverksmetoder vidare med stor passion och blander det med underbar design som känns så rätt i vår tid. De lägger stor vikt vid att framställningen av deras designs ska ske med stor glädje och med de allra bästa förutsättningar för deras anställda och deras familjer.

Färg:  Klar turkos/ljusblå med flera nyanser av blå broderingsdetaljer

Storleksguide: 

Bystmått - S/M 92cm | M/L 96cm

Midjemått - S/M 71cm | M/L 76cm

Längd - S/M 144cm | M/L 144,5cm

Längd ärm - S/M 56cm | M/L 56cm

Material
100% Rayon

Tvättråd
-Tvättas i kallt vatten på ett försiktigt program i tvättmaskin, använd gärna tvättpåse.

-Torkas hängandes 

Undvik
-Torktumlare

-Varmt vatten 

-Varmt strykjärn