Kort kimono Mariella Nr 32 - Sissel Edelbo

1 350 kr

995 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Vacker och snyggt bohemisk kort kimono/blus/topp från danska Sissel Edelbo. Bär den till till yoga, vardag till dina favoritjeans eller varför inte ha den till ditt finaste festplagg. Passar till allt! Blusen är ett otroligt användbart plagg. Kortare kimono med ett band om man vill stänga till. Avslappnad modell som slutar precis under ändan. Längst ut på ärm-änden är ett elastiskt band.  Denna blusen är helt unik. Det finns inte två exakt lika. Oversize modell.

  • Modell: Avslappnad
  • Färg: Mörkblå/metallisk blå
  • Storlek: One size 

Blusen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kimonos. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.