Yogabyxa Devi Jade - Urban Goddess

750 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Urban Goddess Devi yogabyxor är superbekväma, har lös passform och är producerade med ekologisk bomull av högsta kvalité. Midjebandet är mjukt och dubbelvikt för att själv kunna justera hur höra man vill ha dom i midjan.  Lösare passform upptill och åtsittande bredare mudd nertill - vilket gör att de håller sig på plats också vid de uppochnervända yogaposerna.

Byxorna är perfekta för dagarna då du helt enkelt inte har lust att ha på dig tajta yogaleggings, eller för de yogisar som helt enkelt trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Devi yogabyxor ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yoga och för att slappa rundor i hemma.

  • Färg: Jade (dusty mint)
  • Material: 92% ekologisk bomull & 8% elastan
  • Passform: Lös passform i benen, långa muddar nedtill och mjukt dubbelvikt midjeband

Om du ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi att du går upp en storlek för att få den avslappnande känslan.

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.