Yogashorts 2 dogs Gråmelerade - Ohmme

550 kr

450 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogashorts för män. Stretchiga och silkeslena, fodrade med ett mjukt kompressionslager för fullständig rörelsefrihet. Snygg grå färg.

Med ett integrerat och åtsittande underlager erbjuder 2-Dogs Yoga Shorts för män optimal flexibilitet. Materialet är stretchigt och skärningen är formad med komfort i åtanke. En förstärkt panel löper från skrevet ner längs benens insida, vilket tar bort obehagskänslan som sömmar annars kan ge och dessutom håller shortsen på plats i alla dina rörelser. Med andra ord är du bekväm och skyddad i samtliga poser och rörelser.

Shortsens tighta men ändå stretchiga passform ger optimalt blodflöde.

Designade för alla kroppstyper och träningsformer - 2-dogs ser till att du kan fokusera på din träning utan att oroa dig för dina kläders funktionsduglighet.

2 Dogs Yoga Shorts huvudsak designade med krävande hot yoga och animal flow-pass i åtanke. De är tillverkade av tåligt, silkesliknande polyester/jerseymaterial som är mjukt vid beröring och har hållbar elasticitet. Materialets svettavvisade, snabbtorkande och utslätande egenskaper gör shortsen optimala för en aktiv livsstil.

95% Polyester 5% Spandex,
Lining: 84.5% Återvunnet Nylon, 15.5% Elastane Anti-Bakteriell