Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogaleggings Dharma on the dancefloor från Yoga Democracy

850 kr

500 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager


- Fri frakt över 599 kr (annars 49 kr)
- Leverans 2-4 dagar
- Betala med faktura utan kostnad
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Savasana är din efterfest med dessa vackra och unika yogaleggingsen från Yoga Democracy. Färgpaletten är en blandning av blåa nyanser, och mönstret för tankarna till en glittrande diskokula mitt på dansgolvet. 

Leggingsen är designade av ett högpresterande lycra-material, vilket gör att de andas med kroppen samtidigt som de stöter bort svett och annan fukt. Materialet är ett exklusivt, Italiensk tyg tillverkat av återvunna plastflaskor. Det har också lovordats vad gäller sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB vid temperaturer upp till 40-50 grader). Färgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

De här yogabyxorna har hög midja, vilket är otroligt smickrande för figuren, men kan också vikas ner – utan att äventyra stretchen – om du föredrar låg midja. Materialet håller in och formar allt och lite till – så byxorna är utmärkta för alla kroppsformer. De är samtidigt väldigt sköna och känns nästan som ett andra, silkeslent skinn mot huden. 

Leggingsen från Yoga Democracy tenderar att sitta väldigt tajt till en början på grund av den värmeprocess de genomgår för att bevara färg och mönster. Det är alltså helt normalt att plagget är lite väl åtstmitande när du först tar det på dig. Om du ligger mellan storlekar eller föredrar en slappare passform bör du emellertid överväga att gå upp en storlek.

Yogia är den ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, vilket vi är stolta över och gör att du som kund förmodligen blir ensam om dina häftiga yoga/träningsleggings!