Yogabyxa Dharma Capri harem Indian Desert - Urban Goddess

649 kr

485 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Letar du efter ett par yoga byxor för varmare dagar? Den lite kortare yoga harembyxan Dharma Capri blir din nya favorit i yogagarderoben. Denna modellen är en kortare och modernare version av haremsbyxorna. De är följsamma och mjuka i materialet och du kan enkelt anpassa längden. Använd dem längre som 7/8 yoga byxor eller kortare som 3/4 yoga byxor.

Dharma haremsbyxor capri har ett mjukt elastiskt midjeband, vilket håller byxorna på plats. Du bär byxorna lite lägre ner på dina höfter, vilket gör den till en bra kombination med en yogatopp eller ett yogalinne med en liten knut. När du inte är på yogamattan passar Dharma Capri Harem perfekt för en avslappnad dag på stan eller på stranden.

  • Färg: Indian Desert (mörk korall)
  • Material: 92% ekologisk bomull & 8% elastan
  • Ben: Capri, något kortare ben
  • Passform: Harem (häng i grenen)

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till sina plagg. Det gör att dina yogakläder kan andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under din heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.