Trosor 2-pack Organic Cotton Briefs Rose Nude - Organic Basics

345 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Organic Basics sköna underkläder är lika härliga att ha på sig som de är snälla mot naturen. Organic Cotton Briefs 2-pack trosor är tillverkade till 95% av ekologisk GOTS-certifierad bomull, vilken är känd för sin otroligt mjuka känsla och hållbara kvalité.

Den här underbyxan är i en klassisk modell och för högsta komfort har trosorna flatlocksöm, vilket betyder att sömmen är platt på både bak och framsida. Midjebandet är extra brett, allt för att få bra passform och en extra skön trosa.

  • 2-pack
  • Färg: Ljus rosa/beige
  • 95% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 5% elastan
  • Etiskt producerade
  • PETA "Vegan Approved" 

Modellen på bilden är 177cm lång och har på sig storlek medium. Kan tvättas i 60°C men Organic Basics rekommenderar det mer hållbara valet att tvätta i 30°C. Producerad i Turkiet.

Organic Basics egna ord om de olika miljö- & kvalitetsmärkningarna

GOTS

Vi har använt GOTS-certifierad ekologisk bomull för den här produkten som kommer från Egeiska havet. Det är allmänt betraktat som en av världens mjukaste och mest hållbara bomull. GOTS-standarden garanterar också att de människor som tillverkat dessa betalas en skälig lön och behandlas så som människor bör behandlas.

Etiskt producerat 

Tillverkad i bra arbetsförhållanden med skälig lön, inget barnarbete, fritt vald anställning och med respekt för miljön. Vi använder GOTS och SA8000 standarderna för att säkerställa att saker görs rättvist.

PETA "Vegan Approved"  

Denna märkningen innebär att produkterna är "cruelty-free" och därmed inte innehåller några produkter eller biprodukter från djur.