Hamsahalsband "Raksana" i Silver Aquamarine från Ananda Soul

2 480 kr

1 895 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Underbara  halsbandet Raksana ifrån Ananda Soul i väldigt hög kvalite, med kärlek från Bali. Raksana betyder skydd - och det är precis vad symbolen för detta halsband är. Hamsa-handen kombineras med naturlig aquamarine (därav ser alla olika ut) och små ädelstenar infattade i smycket som Aquamarine, Grön Tourmaline och Citrin.

Hamsa-symbolen kallas också "lyckans hand" och är en mycket kraftfull symbol. Den skyddar mot negativa energier och sägs öka glädje och lycka.  

Aquamarine är en sten för att stimulera ens egna krafter och öka sin medvetenheten. Vilket hjälper oss att skapa en koppling mellan vår intuition till vårt medvetna sinne.

Längden går att justera beroende vart du knäpper kedjan,  från 48 cm till 78 cm. Hängets storlek: 6x4 cm

• Material: 925 Certifierad Återvunnen Sterling Silver. Aquamarine, Grön Turmalin, Citrin.

Vi har flera olika modeller av Ananda Souls halsband så ta en titt på vår hemsida för att hitta just din favorit.


Att mammor till gatubarn på Bali är anställda och garanteras en rättvis lön värmer så klart extra i hjärtat på oss. 10% av vinsten  
går till centrum för gatubarnen, detta centrum är en skola för gatubarnen på Bali det är också en verkstad och ett aktivitetshus för
deras familjer. Medan barnen går i skolan och få en gratis hälsosam lunch är deras mödrar anställda i produktionen.

Vill du bära ett fint halsband samtidigt som du gör en fantastisk gärning för gatubarnen på Bali så välj detta halsband.