Hamsahalsband "Raksana" från Ananda Soul

2 680 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Underbara  halsbandet Raksana ifrån Ananda Soul i väldigt hög kvalite, med kärlek från Bali. Raksana betyder skydd - och det är precis vad symbolen för detta halsband är. Hamsa-handen kombineras med den vackra gröna stenen Vesuvianit och små ädelstenar infattade i smycket. Rosa Tourmaline, Grön Tourmaline och Citrin.

Vesuvianit hjälper till att rensa vårt sinne och tar bort mönster av negativa tankar som vi ibland går och bär på, vilket hjälper till att lätta depression och låta oss se tydligare. Denna vackra gröna sten ger oss känslan av trygghet samtidigt som den frigör oss från ilska och rädsla.

Hamsa-symbolen kallas också "lyckans hand" och är en mycket kraftfull symbol. Den skyddar mot negativa energier och sägs öka glädje och lycka.  


Längden går att justera beroende vart du knäpper kedjan,  från 48 cm till 78 cm. Hängets storlek: 6x4 cm

• Material: 22kt Guld Vermeil (förgyllt), Vesuvianit, Rosa Turmalin, Grön Turmalin, Citrin

Vi har flera olika modeller av Ananda Souls halsband så ta en titt på vår hemsida för att hitta just din favorit.


Att mammor till gatubarn på Bali är anställda och garanteras en rättvis lön värmer så klart extra i hjärtat på oss. 10% av vinsten  
går till centrum för gatubarnen, detta centrum är en skola för gatubarnen på Bali det är också en verkstad och ett aktivitetshus för
deras familjer. Medan barnen går i skolan och få en gratis hälsosam lunch är deras mödrar anställda i produktionen.

Vill du bära ett fint halsband samtidigt som du gör en fantastisk gärning för gatubarnen på Bali så välj detta halsband.