Yogahalsband "Ganapati" i Silver från Ananda Soul

2 680 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Vackert halsband "Ganapati" ifrån Ananda Soul i återvunnet silver. Hänsmycket är som ett mynt med guden Ganesha ingraverat. Ganesha är känd för att ta bort hinder, det är som att han håller oss i handen och hjälper oss igenom svåra utmaningar och ger oss insikten att förstå varför vi går igenom det.
Guden Ganesha är känd för att hjälpa oss ta bort svåra hinder i livet.

Ametist är känd för att lugna och ge tydlighet i sinnet, för att lindra stress, lugna sorg, ilska och ångest och balansera humörsvängningar. Det hjälper oss att fokusera och stimulera motivation, koncentration och minne. 

Aquamarine är en mycket kraftfull sten för att stimulera våra egna krafter och öka vår medvetenheten. Det gör att vi kan skapa en koppling mellan vår intuition till vårt medvetna sinne.

• Material: 925 Certifierad Återvunnen Sterling Silver, Ametist
• Längd: 51-78 cm (välj själv) / Hängsmycke 3 cm


Vi har flera olika modeller av Ananda Souls halsband så ta en titt på vår hemsida för att hitta just din favorit.


Att mammor till gatubarn på Bali är anställda och garanteras en rättvis lön värmer så klart extra i hjärtat på oss. 10% av vinsten  
går till centrum för gatubarnen, detta centrum är en skola för gatubarnen på Bali det är också en verkstad och ett aktivitetshus för
deras familjer. Medan barnen går i skolan och få en gratis hälsosam lunch är deras mödrar anställda i produktionen.

Vill du bära ett fint halsband samtidigt som du gör en fantastisk gärning för gatubarnen på Bali så välj detta halsband.