Yogahalsband Malas från The Beautiful Nomad - Reflect

795 kr

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Reflect Mala är handknutet med Magnesit-stenar och runda kulor av rosenträ. Det har även rosenträ som gurupärla, samt en ljusbrun bomulltofs.

Magnesit har en fin effekt på våra sinnen den frambringar harmoni samtidigt som den stimulerar vår idéverksamhet. Den har en lugnande inverkan och får oss att komma ner i varv.
Allt detta gör magnesiten till en riktigt bra sten vid meditation och avkoppling. 

Rosenträet är ett jordelement som kompletterar egenskaperna hos ädelstenarna det är ihopsatt med. Rosenträ symboliserar kärlek, medkänsla, skönhet och grace.


* Detta Mala har 108 kulor + 1 guru pärla

* Detta Mala är ungefär 100 cm långt

* Handgjorda i den vackra kuststaden Vancouver , British Columbia

* Med halsbandet skickar jag ett kort med en lite förklaring en vacker bomullspåse. Vacker present till andra eller sig själv!

* Yogia är enda återförsäljare i Sverige vilket gör det ganska unikt :-)


Vad är Malas? 

Mala stenar/pärlor används för att sätta en intuition, meditera, eller helt enkelt bära för att dom är så vackra och ger positiv energi. Du kan använda halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som stenarna d.v.s 108 gånger eller att räkna andetagen medan mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga kan du placera ditt Mala-halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i din praktik, vilket gör att det absorberar energi och fokus för din rörelse – allt för att du ska få ut det mesta av din träning.


Ring från Zenned Out - All good things are wild and free

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager