Yogahalsband Malas Love - The Beautiful Nomad

795 kr

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Love Mala från The Beautiful Nomad är handknutet med rosenkvarts och kristallpärlor, samt har en gurupärla i trä och en guld/Brun bomulltofs.

Rosekvartskristaller, och den rosa stenen i allmänhet, representerar gränslös kärlek som renar och öppnar hjärtat på alla nivåer.

Rosenträet är ett jordelement som kompletterar egenskaperna hos ädelstenarna som är ihopsatt med. Rosenträ symboliserar kärlek, medkänsla, skönhet och grace.

Färgen kan variera från bilderna då det är en natursten. (bilden där tjejen bär halsbanden är mest likt)

* Detta Mala har 108 kulor + 1 guru pärla

* Detta Mala är ungefär 100 cm långt

* Handgjorda i den vackra kuststaden Vancouver , British Columbia

* Med halsbandet skickar jag ett kort med en lite förklaring en vacker bomullspåse. Vacker present till andra eller sig själv!

* Yogia är enda återförsäljare i Sverige vilket gör det ganska unikt :-)


Vad är Malas? 

Mala stenar/pärlor används för att sätta en intuition, meditera, eller helt enkelt bära för att dom är så vackra och ger positiv energi. Du kan använda halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som stenarna d.v.s 108 gånger eller att räkna andetagen medan mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga kan du placera ditt Mala-halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i din praktik, vilket gör att det absorberar energi och fokus för din rörelse – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning.