Yogahalsband Malas från The Beautiful Nomad - Heal

750 kr

- FRI FRAKT (tom 24/12) - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar . Beställ före kl. 13 så skickar vi samma dag
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan
- Öppet köp tom 14/1-2019

Heal Mala är handknutet med quartz och vita träkulor, har en gurupärla i trä samt en vacker bomulltofs. Väldigt stilrent halsband som kan bäras i de flesta sammanhang.

Quartz är den mest kraftfulla healing-stenen, och de innehar många egenskaper som hjälper dig att skapa balans i såväl kropp och själ som livet i allmänhet.


* Detta Mala har 108 kulor + 1 guru pärla

* Detta Mala är ungefär 100 cm långt

* Handgjorda i den vackra kuststaden Vancouver, British Columbia

* Med halsbandet skickar jag ett kort med en lite förklaring och en vacker bomullspåse att förvara det i. Vacker present till andra eller sig själv!

* Yogia är enda återförsäljare i Sverige, vilket gör det ganska unikt :-)


Vad är Malas? 

Mala stenar/pärlor används för att sätta en intuition, meditera, eller helt enkelt bära för att dom är så vackra och ger positiv energi. Du kan använda halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som stenarna d.v.s 108 gånger eller att räkna andetagen medan mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga kan du placera ditt Mala-halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i din praktik, vilket gör att det absorberar energi och fokus för din rörelse så att du kan få ut det mesta av din träning.