Yogahalsband Malas Heal - The Beautiful Nomad

795 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Heal Mala är handknutet med quartz och vita träkulor, har en gurupärla i trä samt en vacker bomulltofs. Väldigt stilrent halsband som kan bäras i de flesta sammanhang.

Quartz är den mest kraftfulla healing-stenen, och de innehar många egenskaper som hjälper dig att skapa balans i såväl kropp och själ som livet i allmänhet.


* Detta Mala har 108 kulor + 1 guru pärla

* Detta Mala är ungefär 100 cm långt

* Handgjorda i den vackra kuststaden Vancouver, British Columbia

* Med halsbandet skickar jag ett kort med en lite förklaring och en vacker bomullspåse att förvara det i. Vacker present till andra eller sig själv!

* Yogia är enda återförsäljare i Sverige, vilket gör det ganska unikt :-)


Vad är Malas? 

Mala stenar/pärlor används för att sätta en intuition, meditera, eller helt enkelt bära för att dom är så vackra och ger positiv energi. Du kan använda halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som stenarna d.v.s 108 gånger eller att räkna andetagen medan mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga kan du placera ditt Mala-halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i din praktik, vilket gör att det absorberar energi och fokus för din rörelse så att du kan få ut det mesta av din träning.