Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogahalsband Malas från The Beautiful Nomad - Balance

750 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager


- Fri frakt över 599 kr (annars 49 kr)
- Order lagd 20-23/2 skickas ut 26/2 pga flytt av kontor och lager.
- Betala med faktura utan kostnad
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Balance Mala är handknutet med matta lila ädelsten och tjeckiska kristallpärlor, samt har en guru-pärla i vitt trä och en bomullstofs.

Den lila stenen ger balans och en mjukhet i dina känslor.

Det vita rosenträet är ett jordelement som kompletterar egenskaperna hos ädelstenarna det är ihopsatt med. Rosenträ symboliserar kärlek, medkänsla, skönhet och grace.


* Detta Mala har 108 kulor + 1 guru pärla

* Detta Mala är ungefär 100 cm långt

* Handgjorda i den vackra kuststaden Vancouver , British Columbia

* Med halsbandet skickar jag ett kort med en liten förklaring samt en vacker bomullspåse. Vacker present till andra eller sig själv!

* Yogia är enda återförsäljare i Sverige vilket gör det ganska unikt :-)


Vad är Malas? 

Mala-stenar/pärlor används för att sätta en intuition, vid meditation, eller bärs helt enkelt för att dom är så vackra och ger positiv energi. Du kan använda halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som stenarna d.v.s 108 gånger eller att räkna andetagen medan du mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga kan du även placera ditt Mala-halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i din praktik, vilket gör att det absorberar energi och fokus för din rörelse.