Armband Sacred Serenity ifrån Satya

1 490 kr

990 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Obs! Färgen på den blå är turkos. Ej jeansblå som bilden

Armband med stenarna Aquamarin, Angeliten ochWhite Jade ifrån Satya Jewelry. Detta vackra armband går i färgerna grått, vitt och turkos. Det är tre armband ett med varje sten, varje sten har en speciell betydelse. Två fina små hänge ett dropformat och den andra med en måne på.

Angelit är en symbol för kärlek och ljus. Den sägs hjälpa i kommunikationen med änglar.

Agat är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Agat kallas ibland för ”jordens regnbåge”, då den sägs finnas i alla de olika färger som finns på jorden. 

Den vita jaden symboliserar den subtila, änglalika och transcendentala verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv. Vit jade är oskuldsfullhet, stillhet och transparens. Den vita jaden är en sten för det stillsamma extatiska ljuset, för den allomfattande visdomen och det gudomliga inre inom var en av oss. Vit jade vill hjälpa dig att minnas att du är skapad i kärlek. Det är sanningen. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.

Passar perfekt till festen, men även för att uppgradera dina favoritkläder till vardags.

- Storlek på stenarna 4, 6 och 8 mm
- Storlek på armbanden ca 7 cm i diameter
- Färg: Blå och vita nyanser
- Elastiska armband som passar de flesta.

Stenarmband Power från Nouelle

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager