Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Sandaler/Flip-flops

Gurus sandaler eller flip-flops i flera härliga färger. Tillverkade av naturgummi som tappas för hand från träden på ett mycket varsamt sätt. För varje par sandaler som säljs planteras ett nytt träd. 


Gurus sandaler är ett måste för sommaren. Tillverkade i naturligt gummi och som kan justeras så att den sitter perfekt på din fot.

Så härliga, jordnära färger som passar till det mesta. Du bestämmer själv!

Till skillnad från traditionella flip-flops, kan man med Gurus justera ankelbandet genom att vända det så att det passar alla fotleds storlekar och på sätt blir det en säker sandal, även när du hoppar! Vänd dina Gurus så att de är upp och ner, och dra pluggarna från banden mot dig. Rotera remmen för att göra fothålet större eller mindre.

Gurus sandalernas naturliga gummisula är tjockare än de flesta flip-flops och formar sig efter fötterna över tid för extra komfort. Det känns nästan som att gå på en kudde!

Gurus är en modern twist på en vintagedesign. Vår signatur, som är knappen mellan tån,  är baserad på 5000 år gamla indiska sandaler som faktiskt bars av Mahatma Gandhi. Du kommer alltid få uppmärksamhet i Gurus sandaller och de kommer bekvämt hålla foten på plats utan skav.

Genom ett samarbete med Trees for the Future, planterar Gurus ett träd i utvecklingsländerna för varje par sandaler, yogamatta eller keps som blir köpta. Träden gynnar inte bara miljön, utan också personer på platser i nöd. Vi har valt att arbeta med Trees for the future på grund av deras extra fokus på utbildning, undervisning av hållbara jordbruksmetoder, förutom att plantera träd.