Mala halsband "Divine Guidance" Gold Vermeil från Ananda Soul

3 680 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Halsbandet "Divine Guidance" ifrån Ananda Soul. Halsbandet har ett unikt mynt med guden Ganesha ingaverat. Ganesha står för den guden som hjälper oss att ta bort hinder i livet. Ganesha håller vår hand genom de tuffa bitarna i livet och ger oss en klar insikt att komma igenom dom. Han är också guden av nystart, som hjälper oss att se dörren öppen istället för stängd.

Denna Mala är gjord av:

- Hjärtöppnande rosenkvarts som fungerar lugnande på nervsystemet, minskar stressnivåer, ökar lycka, tillit och harmoni. Rosenqvarts stimulerar fred, förlåtelse, medkänsla, vänlighet, inre fred och tolerans. Det ökar sin förmåga att älska sig själv liksom andra.

- Citrin är en absolut sten med "power"  som ger energi till bäraren på alla nivåer. Det är känt att locka välstånd och framgång. Citrin ökar självförtroendet och stimulerar kreativitet, entusiasm och glädje.

- Granat är känt att antända Positiva tankar, passion, självförtroende, romantisk kärlek, framgång, trygghet, skydd och vitalitet.


• Material: 22kt guld Vermeil, Rosenqvarts, Citrin och granat
• Längd: 75 cm | Hängsmycke: 4,8 cm | Tassel längd 6 cm.


 - Ananda Soul arbetar med certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar.

- Allt silver som används i smyckena är certifierat grönt återvunnet silver. Silvret kommer från ett italienskt företag som förfinar sina
  metaller genom att använda miljövänliga metoder.

- Gold Vermeil betyder att silvret har blivit pläterad med guld med ett tjockt lager av 22 karats guld. 


Vi har flera olika modeller av Ananda Souls halsband så ta en titt på vår hemsida för att hitta just din favorit.


Att mammor till gatubarn på Bali är anställda och garanteras en rättvis lön värmer så klart extra i hjärtat på oss. 10% av vinsten  
går till centrum för gatubarnen, detta centrum är en skola för gatubarnen på Bali det är också en verkstad och ett aktivitetshus för
deras familjer. Medan barnen går i skolan och få en gratis hälsosam lunch är deras mödrar anställda i produktionen.

Vill du bära ett fint halsband samtidigt som du gör en fantastisk gärning för gatubarnen på Bali så välj detta halsband.