Yogaolja Yogandha - Salute

225 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar


Yoghanda Salute är en upplyftande olja. Grapefrukt och bergamott kommer lyfta, återuppliva och stärka immunförsvaret och ge mental klarhet.

Salute kommer att öka din energi nivå och ge dig ett naturligt lyft. (det fungerar väldigt bra för tex jetlag) Det gör dig piggare på en gång :-)

Applicera Salute på din puls när du känner dig trött eller behöver uppfriskas.


Salute Innehåller

• Grapefrukts eterisk olja är fräsch och upplyftande och sägs ha en affinitet med tallkottkörteln som styr våra biologiska rytmer. Det är rensning till sinnet, uppfriskande och stimulerande.

• bergamott eterisk olja kommer från skalet av bergamott citrusfrukter, är det både upplyftande, återuppliva och uppfriskande. Den är kraftfull doft gör det till ett populärt inslag i många parfymer. Det är också bra för avlastning.

• Rosemary eterisk olja kan vara mycket stimulerande och har alltid ansetts att erbjuda någon form av skydd (stärker immunförsvaret).

• ravensara eterisk olja är en mer skonsam medlem av eukalyptus familjen. Den kommer från en stor regnskog träd hemma i Madagaskar och dess eterisk olja prisas i Madagaskar som en "bota alla" olja.


Alla våra ingredienser väljs enbart för sina fördelar på kropp och själ.


Mantra

Pranam dhehi (den uppåtgående rörelse energi näring)


Chakra

Salute arbetar främst på manipura (solar plexus) chakra.

Beläget i den övre delen av buken, är detta chakra relaterad till våra känslor av självkänsla, självkontroll och förtroende. Gandha (användning av doftämnen för att förbättra din vardag) för detta chakra inkluderar söt fänkål, lavendel, sandelträ och bergamott. Detta chakra handlar om synen på vem du är det är centrum för din självkänsla, din viljestyrka, självdisciplin, samt värme i din personlighet. Energin i detta chakra kan du omvandla tröghet i handling och rörelse.


Karma

5% av vinsten går till kvinnor för kvinnor International

Våra kroppsoljor är 100% naturliga och Vegan 

Ekologiska ingredienser används där så är möjligt


Försiktighetsåtgärder

 - ENDAST för extern användning

 - Skall inte användas under graviditet

 - Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller   förebygga sjukdomar

- Undvik vid epilepsi

- Undvik att använda denna produkt på kvällen eftersom det kan störa sömnen hos vissa personer. Rosmarin väcker hjärnan.


10 ml. Ska användas inom 6 månader efter öppnandet


Kroppsolja Yogandha - Relax

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager