Smudge kit med Ametist och Mayan Copal - Yoga Junkies

350 kr

295 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Smudge kit som är handgjorda och unika. Använd ett smudgekit när du vill rena utrymmen eller specifika platser från negativ energi samtidigt som du för in kärlek och positivitet. Du kan också rena dig själv innan meditationen för att komma i balans och landa i dig själv.

Paketet innehåller: 

  • 1 x Ametist 
  • 2 x 10x2 cm Peruvian Palo Santo pinnar  
  • 1 x White sage
  • 2 X Mayan Copal rökelser 

Ametist (rå)

Ametist är en kraftfull och skyddande sten. Det skyddar mot psykisk ohälsa, överför energi till kärlek och skyddar oss från stress och ohälsa. Ametisten lindrar stress och spänning samt balanserar humörsvängningar. Den har starka helande och rengörande krafter. Ametist hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar och den lindrar sömnlöshet.

Stenarna har en fin kvalité. Ojämnheter eller sprickor är inte inte felaktigheter utan tvärtom en unikhet. Tänk att denna stenen du får valde precis dig! Detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken. Vi skickar massor av kärlek och positivitet med i varje sten.

Allt innehåll i våra vackra smudge kits är 100% hållbart skördat. Det finns ingen skada på levande träd och vi erbjuder endast produkter som har erhållits från naturligt fallna träd i Ecuadors skogar.

PERUVIAN PALO SANTO är ett heligt doftträd som betyder "Holy Wood". Den påminner om Frankincense, Myrra och Copal harts rökelse. Några av dess fördelar är att den rensar bort negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luft desinfektionsmedel och inte minst sinnes / kroppsavkoppling.

CALIFORNIA WHITE SAGE är en bunt med salvia vilken är en helt naturlig ceremoniell rökelse. Smudge-kit är ett sätt att få människor runt om i världen att återansluta med naturens makter. White Sage bränns också i renings ceremonier för att driva bort dåliga andar, känslor, influenser, och skapa skydd mot osynliga andar och tankar.

MAYAN COPAL är ett helt naturligt aromatiskt rökelse från copal-trädet "Protium copal (Burseraceae)" och har bränts i tusentals år under renings ritualer, ceremoniella  och helande aktiviteter.
Copal rökelse har ansetts vara helig för folket i Mexiko sedan antiken, och dom går så långt tillbaka som Maya och Aztec kulturerna. Idag är Mayan Copal den mest ikoniska produkten från den mesoamerikanska kulturen.
Denna rökelse har en lätt doft som är ren och trädoftande. Perfekt för att rensa ditt meditationsutrymme, avlägsna oönskad energi  i dina kristaller eller fylla ditt hem med positiv energi. Aktivera din kronchakra och fördjupa din andliga medvetenhet genom att använda dessa Mayan Copal-pinnar under dina dagliga meditationer.
Dessa Mayan Copal rökelse pinnar är handgjorda med endast det bästa materialet, kol och naturligt copalharts som kallas "Protium Copal" och kommer direkt från Maya Families i Chiapas, Mexiko. Varje pinne är ca 15 cm och varar i ca en timme.Citrin Rå - Yoga Junkies

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager