Karneol Rå - Yoga Junkies

65 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Vacker rå Karneol i ornage/brun färg.. Ligger i fin presentpåse tillsammans med ett vackert kort som på engelska förklarar dess egenskaper.
Alla våra kristaller ser olika ut och har olika mått. det ungefärliga måttet är: 30-60mm
Stenarna har en utmärkt kvalité. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan tvärtom en unikhet. Tänk att denna stenen du får valde precis dig! Detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken. Vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Orange/brun rå Carnelian - (Karneol)
En stabiliserande sten, Karneol återställer vitalitet och motivation, och stimulerar kreativitet. Det ger mod, främjar positiva livsval, utplånar apati och motiverar för framgång. Karneol är användbar för att övervinna missbruk av något slag. Det hjälper till att lita på dig själv och dina uppfattningar. Det övervinner negativ konditionering och uppmuntrar stabilitet. Karneon förbättrar analytiska förmågor och förtydligar uppfattningen. Det skärper koncentrationen och eliminerar mental slöja. Skyddar mot avundsjuka, raseri och vrede. Lugnar ilska, fördärvar känslomässig negativitet och ersätter den med en kärlek i livet. Karneon ökar fertiliteten och stimulerar sexualitet.

Med varje sten medföljer ett vackert kort som på engelska förklarar stenens egenskaper.