Chakra kit med kristaller - Yoga Junkies

350 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Chakra kit med underbara healande kristaller. Detta fina paket innehåller råa och tumlade kristaller samt ett stort, vackert ametistkluster. Ligger i en fin låda (perfekt present!) med ett kort som på engelska beskriver våra olika chakran.

Kronchakrat

Vit/genomskinlig rå Apophyllite

Apophyllite är känd för sina egenskaper att lugna känslor av ångest, rädsla och oro. Denna kraftfulla men skonsamma läkningskristall lugnar ett oroligt sinne i stressiga perioder. Genom att absorbera negativa tankemönster hjälper denna kristall dig att sortera upp problem på ett mer produktivt sätt.

Pannchakrat (Third eye)

Lila rå Amethyst i kluster- (Ametist)

Ametist är en kraftfull och skyddande kristall. Den skyddar mot psykisk ohälsa och stress. Ametisten lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och motivationen.
Ametist hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar. Lindrar även sömnlöshet, så ha gärna det stora, vackra ametistklustret i sovrummet.

Halschakrat

Blå rå Kyanite (Kyanit)

Kyanit är en utmärkt kristall vid meditation. Den ger balans mellan yin-yang-energi och tar bort blockeringar när den försiktigt flyttar energier genom den fysiska kroppen. Kyanit har en lugnande effekt och driver bort ilska, frustration, förvirring och stress. Den ger en stimulerande energi och uppmuntrar uthållighet.

Hjärtchakrat

Blågrön rå Amazonite - (Amazonit)

Amazoniten ger dig lugn och harmoni. Den mildrar rädsla och oro och fungerar som ett bra skydd mot andras negativa energier. En amazonit får dig att bli mer sann mot dig själv och hjälper dig även i kommunikationen med andra människor.

Amazoniten hjälper dig också att fokusera på dina drömmar och visioner och tar dig genom tider av förändring. Kristallen Amazonit ger dig en "go-get-attityd" utöver det vanliga. Om du kan drömma det så kan du också uppnå det! 

Solar plexuschakrat

Gul tumlad Jasper

Gul Jasper verkar som en sköld mot avundsjuka och småskvaller. Den bygger självförtroende och ger dig entusiasm! Kristallen kanaliserar positiv energi och bidrar till att andra dras till dig.

Detta är också är intellektets kristall och uppmuntrar till ständigt lärande. Den är perfekt att ha på arbetsplatsen då den hjälper dig att slutföra uppgifter som blivit liggande.

Sacralchakrat (Navel)

Brun/Orange tumlad Sunstone - (Solsten)

Solstenen ger dig ljus och energi, det hörs nästan på namnet! Ta den till hjälp när du behöver släppa oönskade tankar och minnen. Solstenen banar väg för glada vibbar och styr bort pessimistiska tankar. 

Rotchakrat (Svanken)

Svart tumlad Tourmaline (Turmalin)

En beskyddande sten som blockerar negativ energi. Svart turmalin är jordande och grundande. Bär den med dig i fickan var du än går för att hålla energitjuvar på avstånd.