Chakra kit med kristaller - Yoga Junkies

350 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Underbart chakra kit med healande kristaller. Detta fina paket innehåller råa och tumlade kristaller. Ligger i en fin låda (perfekt present!) med fina kort som på engelska beskriver varje stens egenskaper.

Hjärtchakrat
Ljusrosa rå Rose quartz - (Rosenkvarts)
Få hjälp att öppna ditt hjärta med rosenkvartsen. Lär dig att släppa taget över saker som är utanför din kontroll.
Ger oss trygghet och är förlåtande. Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relation (speciellt till dig själv)

Kronchakrat
Vit/genomskinlig rå Clear quartz point - (Bergskristall)
Bergskristallen är den populäraste healing stenen. Det är den mest kraftfulla kristallen och den hjälper till att förstärka positiva tankar och energier, och inte minst för att stärka koncentrationen.
Rensa dina negativa mönster, tankar med bergskristallen. 

Rotchakrat
Grå tumlad Hematite
Den ultimata stenen att använda när du behöver jorda dig. Hematiten grundar och och skyddar oss. Den stärker vår förbindelse med jorden, vilket gör oss trygga. Den ger oss mod, styrka, uthållighet och vitalitet.
En grym sten att bära med sig för att hindra andras negativa energier att nå dig.

Solar plexuschakrat
Orange/gul/vit rå Citrin
Den underbart gul/orange sten är perfekt för att nå framgång i livet. Denna stenen hjälper dig nå nya möjligheter i livet. Citrinen ger glädje och entusiasm. Ökar självkänsla och självförtroende. Emotionell balansering.

Sacralchakrat (Navel)
Orange/brun rå Carnelian - (Karneol)
En stabiliserande sten, Karneol återställer vitalitet och motivation, och stimulerar kreativitet. Det ger mod, främjar positiva livsval, utplånar apati och motiverar för framgång. Karneol är användbar för att övervinna missbruk av något slag. Det hjälper till att lita på dig själv och dina uppfattningar. Det övervinner negativ konditionering och uppmuntrar stabilitet. Karneon förbättrar analytiska förmågor och förtydligar uppfattningen. Det skärper koncentrationen och eliminerar mental slöja. Skyddar mot avundsjuka, raseri och vrede. Lugnar ilska, fördärvar känslomässig negativitet och ersätter den med en kärlek i livet. Karneon ökar fertiliteten och stimulerar sexualitet.

Pannchakrat (Third eye)
Lila rå Amethyst - (Ametist)
Ametist är en kraftfull och skyddande sten. Det skyddar mot psykisk ohälsa, överför energi till kärlek och skyddar oss från stress och ohälsa. Ametist är en naturlig lugnare, det lindrar stress och spänning, balanserar humörsvängningar, till hjälp mot ilska, raseri, rädsla och ångest.  Ametist aktiverar andlig medvetenhet, öppnar intuition och hjälper till med våra spirituella förmågor. Den har starka helande och rengörande krafter. Det lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättra minnet och förbättra motivationen. Ametist hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar. Det lindrar sömnlöshet.

Halschakrat
Blå tumlad Sodalite
Sodalite hjälper oss med att få ordning och lugn till sinnet. Det uppmuntrar logiskt och klart tankesätt. Den hjälper dig se djupare i dig själv. Sodalite ger emotional balans och lugnar. Den ger dig en röst. Sodaliten ökar självkänslan och självförtroende. Sodaliten är en mycket andlig sten och hjälper dig att öppna upp mot universum.

Med varje sten medföljer ett vackert kort som på engelska förklarar stenens egenskaper.