Yogabyxa Satya Minty Monkey - Urban Goddess

795 kr

500 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Satya Yogaleggings från Urban Goddess - här i färgen Minty Monkey – är ett nytillskott i Urban Goddess yogakollektion. De här yogaleggingsen är designade med de mer aktiva yogaformerna i åtanke. Det höga midjebandet ger stöd över mage och rygg, så att du slipper oroa dig för att de ska glida ner och skapa obehag. 

Tyget är en högkvalitativ och behaglig blandning av ekologisk bomull, bambu och elastan, vilket genererar en vackert formgivande effekt utan att begränsa dig i dina rörelser. Dessutom har byxorna både ett fräckt mönster och en vacker, livlig färg.

Material: 64% bambu, 24% ekologisk bomull, 12% elastan
Färg: Minty Monkey
Tvättråd: tvättas vid 30° med liknande färger.

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder bara certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dagsbasis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.