Yogaleggings Satya från Urban Goddess - Minty Monkey

749 kr

500 kr- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Satya Yogaleggings från Urban Goddess - här i färgen Minty Monkey – är ett nytillskott i Urban Goddess yogakollektion. De här yogaleggingsen är designade med de mer aktiva yogaformerna i åtanke. Det höga midjebandet ger stöd över mage och rygg, så att du slipper oroa dig för att de ska glida ner och skapa obehag. 

Tyget är en högkvalitativ och behaglig blandning av ekologisk bomull, bambu och elastan, vilket genererar en vackert formgivande effekt utan att begränsa dig i dina rörelser. Dessutom har byxorna både ett fräckt mönster och en vacker, livlig färg.

Material: 64% bambu, 24% ekologisk bomull, 12% elastan
Färg: Minty Monkey
Tvättråd: tvättas vid 30° med liknande färger.

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder bara certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dagsbasis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.