Yogaleggings Bhaktified från Urban Goddess - Volcanic Glass

649 kr

500 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar.
(Gäller inom Sverige)

Yogaleggingsen 'Bhaktified' från Urban Goddess är superbekväma och tillverkade i mjukt material, med ett brett och elastiskt midjeband som ger största möjliga komfort. Yogaleggingsen är perfekta för de yogisar som inte vill ha vikbart midjeband utan trivs bäst med en enkel, rak design. De tillverkas av mjukt och ekologiskt bomull och är extra långa för att passa alla yogisar - oavsett längd.

Bhaktified yogaleggins är utomordentliga för alla yogaformer - såväl hatha och yin yoga som vinyasa. De flyttar sig inte, utan sitter där de ska oavsett vilken rörelse du gör, och är med andra ord alla yogisars dröm. Det fräcka zebramönstret är inte bara coolt, utan döljer också svettfläckar som kan uppstå under träningen.

Yogaleggingsen är tillverkade av 92% ekologisk bomull och 8% lycra.

Vi använder ren ekologisk bomull till våra plagg som gör dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under din heliga stunder.

Det fräcka mönstret 'Volcanic Glass' är säsongens nyhet från Urban Goddess, och de här byxorna lär bli en garanterad favorit i garderoben.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka:

• Tvättas vid 30 grader

• Tvättas med liknande färger

• Tvättas med avigsidan ut för att skydda trycket

• Stryk inte över trycket