Yogabyxa Life is a Dance "Print" från Urban Goddess - Volcanic Glass

649 kr

500 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager


- FRI FRAKT (tom 24/12) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Life is a Dance-byxorna från Urban Goddess är bekväma yogabyxor med lösare passform. De här byxorna har knytsnöre i midjan för att hålla dem på plats och göra det möjligt för dig att reglera för bästa komfort. Från vader till anklar har byxorna mer åtsmitande passform. Trots den lösa passformen framhävs därmed din kropp på ett smickrande sätt. Att de är något lösare i grenen innebär också att byxorna for en cool, snygg passform utan att skapa obehag i din yogaträning.

Byxorna är perfekta för dagarna då du helt enkelt inte har lust att ha på dig tajta yogaleggings, eller för de yogisar som helt enkelt trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Life is a Dance-byxorna ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yoga och för att slappa rundor i hemma. Modellen 'Life is a Dance' är baserad på konceptet som kallas Leela. Det har många betydelser, men kan löst översatt betraktas som 'livets dans' eller att 'medvetet röra sig genom livets lek'.

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.


Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka:

• Tvättas vid 30 grader

• Tvättas med liknande färger

• Tvättas med avigsidan ut för att skydda trycket

• Stryk inte över trycket