T-shirt Free Spirit Volcanic Glass - Urban Goddess

349 kr

299 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Free Spirit t-shirten från Urban Goddess är en enkel men oerhört snygg yogatopp som nog faller de flesta i smaken. T-shirten har en behaglig, lös passform, och det är därför som den säljs i dubbelstorlekar. Toppen är vidare tillverkad av supermjukt, tunt och luftigt bomull som är alltigenom ekologiskt – något som gör den till det ideala valet för yoga i sommarvädret eller andra svettiga yogaformer. Den här toppen andas med dig när du rör på dig, och kombineras optimalt med en fräck sportbh. 

På toppens framsida återfinnes ett vackert 'Namaste'-tryck. Namaste är en hälsning som är vanligt förekommande inom yogan. Dess betydelse är något i stil med att 'mitt inre hälsar, hedrar och erkänner'. Det är inte enbart ett ord, utan även en handgest – mudra – i vilken du sammanfogar dina handflator i höjd med ditt hjärta.

Free Spirit-toppen är lämplig för alla sorters yoga, inte minst for hot yoga. Den kan även med fördel användas till vardags, tillexempel med coola leggings eller lösa byxor.

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Vidare så använder de  tryck istället för etiketter på sina plagg för att förhindra irritation och klåda under din heliga stunder.

Volcanic Glass är sommarens nya, fräcka mönster från Urban Goddess.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka:

• Tvättas vid 30 grader

• Tvättas med liknande färger

• Tvättas med avigsidan ut för att skydda trycket

• Stryk inte över trycket