The Beautiful Nomad

Malas är stenar eller pärlor som har flera olika användningsområden – tillexempel för att sätta en intuition, vid meditation eller helt enkelt bara att bäras för sin skönhet och positiva energi. Dessa Malas är handgjorda. Ädelstenar anses ofta besitta olika helande egenskaper. Stenar av rosenkvarts tros exempelvis öppna upp hjärtat, öka kreativiteten och hela brustna hjärtan och andra känslomässiga skador. Varje ädelsten har olika energier, egenskaper och färger, så det är viktigt att hitta en som passar just dig! Titta igenom vårt sortiment här idag och hitta din favorit!


The Beautiful Nomad - Smycken

The Beautiful Nomad grundades i Vancouver år 2014 av Jessica Buell, som både är företagets ägare och designer. Hon har – med inspiration från jorden, stjärnorna och havet – tagit fram en uppsättning smycken för den som, liksom hon, älskar konceptet hon valt att beskriva som 'bohemiskt med lyxiga inslag'. Inspirationen bakom namnet är just målgruppen: kvinnor – eller män – som reser, vandrar och utforskar sin omvärld. Oberoende av huruvida man befinner sig i sin egen trädgård eller semestrar på en exotisk plats långt borta är tanken att man ska kunna ta med och ha användning för sitt Nomad-smycke.

De mest populära smyckena i Jessicas kollektion är hennes malas (yoga- och meditationshalsband), som tillverkas för hand med äkta ädelstenar importerade från hela världen. Designen på dessa är avslappnad och minimalistisk, i dämpade och behagliga färger men med ett oändligt antal kombinationer eftersom varje halsband görs för hand.

Yogia är exklusiv – och mycket stolt – svensk återförsäljare för The Beautiful Nomads smycken.

Vad är Malas?

Malas är stenar eller pärlor som har flera olika användningsområden – tillexempel för att sätta en intuition, vid meditation eller helt enkelt bara att bäras för sin skönhet och positiva energi. Halsbandets stenar kan också användas för att räkna till ditt mantra – säg t.ex. 'Sat Nam' högt eller tyst för dig själv lika många gånger som antalet stenar du har i din mala. På samma sätt kan du räkna antalet andetag när du mediterar för att hålla kvar ditt fokus vid andningen. Om du tränar yoga så kan du placera ditt mala-halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intention med yogan, vilket gör att det absorberar energi och fokus för dina rörelser.

Ädelstenar anses ofta besitta olika helande egenskaper, och är ofta högt uppskattade inslag av malas. Stenar av rosenkvarts tros exempelvis öppna upp hjärtat, öka kreativiteten och hela brustna hjärtan och andra känslomässiga skador. Varje ädelsten har olika energier, egenskaper och färger, så det är viktigt att hitta en som passar just dig.