LUV Light Game Changer LS - Spiritual Gangster

1 095 kr

800 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

En väldigt speciell handgjord tröja från det välkända märket Spiritual Gangster. Snygg mjuk tröja med coola detaljer i t-shirt material.  Tröjan har en vintage look, och har snygga blommor längs med ärmarna som dels är broderade och dels tryckta.  Ingen tröja är exakt lik den andra. Denna tröjan är så mjuk att det känns som du burit den för evigt. Och är en sån tröja man inte vill ta av sig.

Alla kanter är råa och slitna för att få fram den snygga vintage looken!

Tryck i svart fram " LET LOVE LIGHT THE WAY" och baktill DARKNESS CANNOT DRIVE OUT DARKNESS. ONLY LIGHT CAN DO THAT. HATE CAN NOT DRIVE OUT HATE. ONLY LOVE CAN DO THAT"
Denna tröjan ingår i ett samarbete mellan Spiritual Gangster och MLK. 10% av försäljningen The King Center för att stötta deras sätt att inspirera och skapa en social förändring genom Martin Luther King Jr

Spiritual Gangster har blivit ett av de största yogainspirerade varumärkena från USA. SG låter sig inspireras av artister, konstnärer och yogisar världen över. En bohemisk stil som vi är många som faller för. Spiritual Gangster skapar kläder för den moderna tjejen som vill utstråla en självsäkerhet - älska dig själv som du är!

Modellen bär storleken small

Färg: Off white
Storlek: Normal
Modell: Långärmad t-shirt. Lös i modellen
Material: 100% bomull

Tvättas i kallt vatten.
Tillverkad med kärlek Los Angeles, USA