Topp Roxy Nr 2 S/M - Sissel Edelbo

1 250 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Vacker och snyggt bohemisk blus/topp från danska Sissel Edelbo. Bär den till till vardag till dina favoritjeans eller varför inte ha den till ditt finaste festplagg. Passar till allt! Blusen är ett otroligt användbart plagg.
V-ringad med ett band om man vill stänga till. Avslappnad modell som har en vidd nertill. Ärmen är vi med en mindre volangkant. Denna blusen är helt unik. Det finns inte två exakt lika. Oversize modell.

Blusen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kimonos. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.