Klänning/Kaftan Jolene Nr 1 - Sissel Edelbo

1 895 kr

1 350 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Otroligt vacker och snygg bohemisk kaftanklänning från danska Sissel Edelbo. Denna smickrande långa kaftanklänning har en elegant öppen v-ringning med små klädda knappar framtill. Klänningen har en tidlös, romantisk look som passar till vårens och sommarens alla tillfällen. Klassisk kaftan klänning ger en vacker siluett som alla klär i! Klänningen har smickrande med fint fall. Snygga slitsar på båda sidorna av klänningen. som tillåter för fri rörelse. Denna klänningen går till så många användningsområden. Ha den till vardags med gympaskor och en kofta eller till fest. Avslappnad modell som passar allt längder och former. 

I vacker turkos med inslag av lila detaljer. Denna klänning har dessutom ett vackert  mönster i botten som är en extra smickrande detalj på detta vackra plagg.

Storleksguide (Onesize):

  • Total längd: 140 cm

  • Midjemått 108 cm

  • Denna klänningen är helt unik. Det finns inte två exakt lika.  
    Klänningen är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kjolar, kimonos, blusar och klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

    Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.