Klänning Laura Nr 11 - Sissel Edelbo

1 795 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Vacker, feminin och tidlös bohemisk klänning  från danska Sissel Edelbo. Denna sommarklänning är en lång och avslappnad stil som är perfekt för de varma sommardagarna. Klänningen har bredare axelband och linning över bröstet som är ribbade (zick zack söm) vilket skapar ett mjukt och bra stöd.Luftig klänning som har ett fantastiskt flow när den är i rörelse. Tyget känns lent och behagligt mot huden. Har tre snygga sömmar längs midjan och ner som skapar en härlig volang känsla! Denna klänning är helt unik. Det finns inte två exakt lika. Oversize och lös modell. Passar därmed alla former och längder! 

(Modellen på bilden har vanligtvis S i storlek) 

Storlek: One size

Se video för mer överskådlig bild av klänningens passform, färg och modell! 

Denna klänning är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.