Klänning Affection Nr 2 - Sissel Edelbo

1 295 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Vacker, feminin och tidlös bohemisk klänning  från danska Sissel Edelbo. Bär den till vardags, på stranden och till fest. Passar till allt! Din perfekta sommarklänning! Smala axelband som går at justera utefter dina preferenser. Har en knapp och en liten öppning framtill som ger denna klänning en snygg detalj. Luftig klänning som har ett fantastiskt flow när den är i rörelse. Tyget känns lent och behagligt mot huden. Har en snygg söm längs nedre delen av klänningen som skapar en härlig volang känsla! Denna klänning är helt unik. Det finns inte två exakt lika. Oversize och lös modell. Passar därmed alla former och längder! 

(Modellen på bilden har vanligtvis S i storlek) 

Storlek: One size

  • Bröst: 114 cm

  • Full längd fram: 126 cm

Se video för mer överskådlig bild av klänningens passform, färg och modell! 

Denna klänning är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.