Hatt Hazel Nr 22 - Sissel Edelbo

695 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Det nyaste tillskottet till Sissel Edelbo-kollektionen är denna supersnygga sommarhatt! Den perfekta hatten för varma sommardagar och festivaler. Ta med din hatt till stranden eller använd den för en cool och sommaraktig look med shorts och en t-shirt. Ett absolut måste till sommaren! Denna hatt är helt unik. Det finns inte två exakt lika. 

(sista bilden är enbart inspiration)

Storlek: One size

  • Höjd: 8 cm

  • Total längd runt: 56 cm

Denna hatt är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga hattar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.