Klänning Juno Nr 7 - Sissel Edelbo

1 395 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Vacker, feminin och tidlös bohemisk klänning  från danska Sissel Edelbo. Den här klänningen har breda snygga fjärilsärmar som skapar en avslappnad och bohemisk look. Silhuetten är lös men tack vare den rynkade samlingen i midjan ger den en mer åtsittande form och är mycket smickrande för alla kroppstyper. Klänningen är idealisk för både dag- och kvällstid. Klänningen är festlig men ändå enkel vilket gör det perfekt för en dag i solskenet med ett par sandaler eller sneakers. Men den vackra skiktade sammansättningen i midjan gör också klänningen lätt att bära för en utekväll. Det är helt enkelt din perfekta sommarklänning! Tyget känns lent och behagligt mot huden. Denna klänning är helt unik. Det finns inte två exakt lika. 

(Modellen på bilden har vanligtvis S/M i storlek) 

Storlek: S/M

  • Bredd vid elastiskt midjeband: 80 cm

  • Full längd 124 cm

Se video för mer överskådlig bild av klänningens passform och modell! Färgen/mönster är ej samma.

Denna klänning är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga klänningar. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.