Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Reunion Home


Reunion Home - Doftljus

Reunion Home är ett märke som under de senaste åren fyllt skandinaviska och europeiska hem med vacker heminredning och välbefinnande i form av bland annat doftljus. Det finns en tanke om återvinning och lokala, lättillgängliga material bakom varje produkt, och många av dem är också tillverkade av kvinnor och familjer som lever i utsatta förhållanden – inte minst vad gäller produkterna som tillverkas i Marocko.

Under de senaste åren har Reunion Home växt oerhört mycket, och de har utvecklat en stor kollektion av doftljus. Med det sagt förekommer inte massproduktion under några omständigheter – varje ljus produceras för hand i små upplagor, allt för att de ska kunna lägga den kärlek och omtanke som krävs på varje produkt. Dofterna är minnen från skaparen Marias liv i form av resor hon varit på, platser hon besök och vännerna hon har. Yogia är stolt över att kunna erbjuda ett utbud av just dessa ljus.

Reunion Home - Sojavaxljus

Samtliga doftljus från Reunion Home är tillverkade av 100% rent sojavax. Detta gör inte bara att ditt hem fylls av underbara dofter och genomsyras av en välkomnande känsla, men i processen så bidrar du även till att jordbruket i länder som Asien, Sydamerika och USA kan bättra på sin produktion i en tid som på många sätt är kritisk för deras del. Därtill så bidrar du som konsument till att rädda regnskogarna – som för nuvarande löper risk att försvinna tack vare den intensiva förödelse vi människor står bakom. Att välja sojaljus innebär också att man undvika produkter med palmolja, odlingen för vilken är oerhört skadlig för regnskogarna – också vad gäller den certifierade palmoljan.

Kort summerat är Reunion Homes doftljus giftfria och kan användas med gott samvete!