Yogashorts Warrior II från OHMME - Svart

550 kr
- FRI FRAKT (tom 24/12) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten

Yogashorts för män från Ohmme, fodrade med ett antibakteriellt kompressionslager för extra stöd och tillverkade av återvunnet nylon.

Warrior II-shorten från Ohmme är tunna, elastiska och designade för såväl extra komfort som bekvämlighet. Från grenen och ner längs insidan av benen löper en förstärkt panel. Detta i kombination med de förstärkta sömmarna och det mjuka materialet gör att du kan röra dig fritt och obehindrat i din träning. Dessutom är shortsen snabbtorkande, och materialet är motståndskraftigt för rynkor och veck. Shortsen är också av en längre modell och slutar således strax ovanför knät. Bekväma, praktiska och ett självklart basplagg i alla yogisars garderob – detta är shortsen för alla yogaformer.

Dessa yogashortsen har en lösare passform med en tajtare innerbyxa, vilket garanterar komfort och diskretion i alla poser.

Tillverkade av ett utomordentligt stretchmaterial. Warrior II garanterar extra komfort och rörelsefrihet. Samtliga lager har svettavstötande och snabbtorkande egenskaper.