Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Niyama Sol

Dessa färgrika leggings är något för sig själv! Titta runt bland produkterna och se om du blir kär i någon av dessa unika, fantastiska leggings från Niyamasol. Niyamasol fokuserar 100% på återvinning. Läs mer om deras tankar och drömmar längst ner på sidan.


NIYAMASOL

Återvunnen FITNESS & FASHION varumärke som är bra för miljön. Återvinning är MAGIC och så är våra produkter!

VI är Yogis, lärare och vänner som besitter en övergripande besatthet för FASHION, FITNESS och hållbarhet. Våra produkter speglar vår individuella personligheter och vår entusiasm för kreativitet, design, färg, konst och rörelse!

NIYAMASOL tänktes ut med tanken att vi vill inspirera och inspireras av den färgstarka ständigt föränderliga värld omkring oss. Vi hämtar inspiration från hisnande stränder, dimmiga bergstoppar, svettig & sexy YOGA RUM och graffiti-lastad stadsgator. Vi är konstnärer med våra kroppar och våra produkter. Vi är fria-sprit, reslustna älskare och krigare.

Vi tror att plast vattenflaskor BÖR reinkarneras i dina favorit klädesplagg! VI tror på återvinning och ge tillbaka till vårt samhälle och miljö. VI tror på magi, enhörningar, äta choklad varje dag och göra yoga på stranden. Vi tror på gubben i månen och sjöjungfrur. Vi tycker leggings ska bäras under alla tillfällen - om du är i klackar eller flip flops, på en yogamatta eller med en rockring, medan du magdansar, vandring i berget eller bada i havet. Återvunna leggings för alla, överallt - alltid!

Vårt mantra - LEV. ÄLSKA. SKRATTA.

Namaste'