Natural Born Yogi

Samtliga av Natural Born Yogis produkter är gjorda av olika naturliga, miljövänliga material och producerade under rättvisa förhållanden för både människa och miljö. Natural Born Yogis producerar yogakläder och accessoarer med yogainspirerade motiv. Både yogatoppar och byxor kännetecknas av tryck – dels en mängd vackra mönster, men också yogainfluenserade ord och korta citat för dig som både vill sprida glädje och inspirera andra med de kläder du har på dig. Därtill så är plaggen av högsta kvalité för att tåla all form av yoga! Du kommer knappt vilja ta av dig dessa kläder.


Natural Born Yogi - Yogakläder

Natural Born Yogi grundades år 2009, och produktionen har idag sin bas i Tyskland. Företaget producerar yogakläder och accessoarer med yogainspirerade motiv, såsom yogatröjor, snygga yogaleggings och yogasmycken. Både yogatoppar och byxor kännetecknas av tryck – dels en mängd vackra mönster, men också yogainfluenserade ord och korta citat för dig som både vill sprida glädje och inspirera andra med de kläder du har på dig.

Samtliga av Natural Born Yogis produkter är gjorda av naturliga, miljövänliga material (ekologisk bomull, bambu, tencel och liknande) och producerade under rättvisa förhållanden för både människa och miljö. Därtill så är plaggen av högsta kvalité för att tåla all form av yoga – Power Yoga,  Yinyasa Yoga eller den lugnare formen Yin Yoga för att nämna ett par. Vare sig det handlar om meditation, solhälsningar eller Savasana så är Natural Born Yogis plagg och accessoarer skapta för att du som kund ska känna dig bekväm – också till den grad att du nästan inte vill ta av dem!

Yogia har ett stort utbud av Natural Born Yogis yogakläder!

Natural Born Yogi och Back to Life

Att ge tillbaka och hjälpa andra gör inte dig till fattigare person – snarare tvärtom. Natural Born Yogi samarbetar sedan starten 2009 med en hjälporganisation som heter Back to Life, och en del av företagets intäkter går till organisationen. Back to Life grundades år 1996 av tyskfödda Stella Deetjen, och har sedan starten haft som mål att hjälpa Indiens gatubarn få en lycklig framtid vars innehåll de själva fått bestämma. Bland annat så driver organisationen två barnhem där barnen får skydd, regelbundna måltider, läkarhjälp för sina behov och inte minst en utbildning. Ambitionen är kort och gott att hjälpa barnen hjälpa sig själva – något som både Natural Born Yogi och Yogia helhjärtat står bakom!