Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogaleggings Deep Shades från Moonchild

850 kr
- Fri frakt över 599 kr (annars 49 kr)
- Order lagd 20-23/2 skickas ut 26/2 pga flytt av kontor och lager.
- Betala med faktura utan kostnad
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Med sin unika och bekväma passform, fantastiska hållbarhet och material av högsta kvalitet är de här yogabyxorna from Moonchild Yoga Wear perfekt för yoga, fitness och löpning. Moonchilds produkter är utformade i Danmark, och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger från Italien.

Moonchild Yoga Wear är ett danskt, eko-medvetet activewear-märke, sprunget ur en dröm om att skapa yoga- och träningskläder av högsta kvalité med unika detaljer – och miljön – i åtanke. Varje modell har sin egen historia och designas med en stor passion för yoga, fitness och mode, vilket har genererat unika och användbara yogaplagg för den som vill ha något utöver det vanliga.

Deep shades är nog årets häftigaste leggings! Som en galax på ett smakfullt sätt. Bär till yogan men gör succé även till festen.

  • Normal midja, hellånga leggings
  • Tillverkade med rörelsefrihet, komfort och hållbarhet i åtanke
  • Material: Eco-tex: snabbtorkande (tillverkat i Italien) 
  • 86% Polyester 14% Elastan


Storleksguide
Moonchild Yoga Wears midjeband kan kännas lösare än du är van vid med andra yogabyxor och leggings. Detta beror på att de inte är elastiska och på så vis inte skär in i dig och skapar obehag. Designen är tänkt att öka rörelsefriheten när det behövs och samtidigt ge dig en åtsittande passform för prestanda, komfort och hållbarhet. Om du ändå är osäker rekommenderar vi att du går ner en storlek för att få optimal passform.

S=36 / M=38 / L=40