Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yoga Impact Bra Top från Moonchild - East/Flowers

575 kr

400 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager


- Fri frakt över 599 kr (annars 49 kr)
- Leverans 2-4 dagar
- Betala med faktura utan kostnad
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Med sin unika och bekväma passform, fantastiska hållbarhet och material av högsta kvalitet är denna oerhört vackra yoga-bh i crop top-modell from Moonchild Yoga Wear perfekt för yoga, träning och simning. Den kan användas antingen som en bh under andra plagg eller som en topp i sig själv till leggings med hög midja. 

Moonchilds produkter är utformade i Danmark, och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger från Italien.

Moonchild Yoga Wear är ett danskt, miljömedvetet activewear-märke, sprunget ur en dröm om att skapa yoga- och träningskläder av högsta kvalité med unika detaljer och miljön i åtanke. Varje modell har sin egen historia och designas med en stor passion för yoga, fitness och mode.

Havana-kollektionen har fått sin inspiration i utforskandet av världens fyra hörn, och introducerar fem nya, spännande tryck tillägnade kulturellt mångfalt och mänsklig enighet. Den är full av vackra, diskreta färger i kombination med en feminin minimalism sprungen ur vårt skandinaviska arv. Just East har ett vackert, iögonfallande blomtryck i rosa, gula, lila och blåa nyanser.

Moonchild Yoga Wear har ingått samarbete med Action Child Aid, och donerar en andel av sin vinst för den här kollektionen till organisationen för att hjälpa dem att förse fattiga barn i Indien med en bra utbildning. De strävar efter ett stort miljöansvar och är medvetna om varje beslut i tillverkningsprocessen.


• Crop-top som lägger sig mjukt och tight intill kroppen

• Axelband i mjuk stretch

• Support: medium

• Tillverkad för fri rörlighet, komfort och hållbarhet

• Material: Eco Tex - snabbtorkande (Made in Italy)

• 86% Polyester 14% Elastane