Yoga BH Peace Warrior från Moonchild

425 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager


- FRI FRAKT (tom 24/12) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten

Med sin unika och bekväma passform, fantastiska hållbarhet och material av högsta kvalitet är denna oerhört vackra yoga-bh from Moonchild Yoga Wear perfekt för yoga, träning och simning. Moonchild Yoga Wears produkter är utformade i Danmark, och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger från Italien.

Moonchild Yoga Wear är ett danskt, eko-medvetet activewear-märke, sprunget ur en dröm om att skapa yoga- och träningskläder av högsta kvalité med unika detaljer och miljön i åtanke. Varje modell har sin egen historia och designas med en stor passion för yoga, fitness och mode.

Vår- och sommarkollektionen från 2016 heter  "Daydreamer" och består av tre nya tryck som är till för att glädja uppmuntra dagdrömmaren i var och en. De nya Moonchild-bh:arna har förbättrats med ytterligare täckning i fronten och bredare gummiband för extra stöd. Just Peace Warrior har ett vackert mönster i turkosa nyanser och för tankarna till en drömskt molnig dag.

Moonchilds kollektioner är inspirerade av färgerna och ljuset i den skandinaviska naturen i kombination med den vackra och feminina minimalismen. Vi strävar efter ett miljöansvar, och är medvetna om varje beslut vi fattar i tillverkningsprocessen.

• BH-topp som lägger sig mjukt och tight intill kroppen

• Axelband i mjuk stretch

• Support: låg till medium

• Tillverkad för fri rörlighet, komfort och hållbarhet

• Material: Eco Tex - snabbtorkande (Made in Italy)

• 86% Polyester 14% Elastane