Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogaleggings Peace Warrior från Moonchild

850 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager


- Fri frakt över 599 kr (annars 49 kr)
- Leverans 2-4 dagar
- Betala med faktura utan kostnad
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Med sin unika, bekväma passform, fantastiska hållbarhet och material av högsta kvalitet är de här yogabyxorna from Moonchild Yoga Wear perfekt för yoga, fitness och löpning. Moonchilds produkter är utformade i Danmark, och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger från Italien.

Moonchild Yoga Wear är ett danskt, miljömedvetet activewear-märke, sprunget ur en dröm om att skapa yoga- och träningskläder av högsta kvalité med unika detaljer – och miljön – i åtanke. Varje modell har sin egen historia och designas med en stor passion för yoga, fitness och mode, vilket har genererat unika och användbara yogaplagg för den som vill ha något utöver det vanliga.

Vår- och sommarkollektionen från 2016 heter 'Daydreamer' och introducerade tre fantastiska och iögonfallande tryck designade för att glädja och frambringa dagdrömmaren i oss alla. Modellen Peace Warrior går i nyanser av turkost, och en rad av peace-tecken pryder båda sidorna.

  • Normal midja, hellånga leggings
  • Tillverkade med rörelsefrihet, komfort och hållbarhet i åtanke
  • Material: Eco-tex: snabbtorkande (tillverkat i Italien) 
  • 86% Polyester 14% Elastan


Storleksguide
Moonchild Yoga Wears midjeband kan kännas lösare än du är van vid med andra yogabyxor och leggings. Detta beror på att de inte är elastiska och på så vis inte skär in i dig och skapar obehag. Designen är tänkt att öka rörelsefriheten när det behövs och samtidigt ge dig en åtsittande passform för prestanda, komfort och hållbarhet. Om du ändå är osäker rekommenderar vi att du går ner en storlek för att få optimal passform.