Yogamatta PRO mat Odyssey (mellanblå) Extra lång - Manduka

1 395 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Mandukas PRO mat är deras absolut storsäljare. Odyssey är en vackert skimrande yogamatta som passar utmärkt till både män och kvinnor som vill ha en lugnare färg på sin yogamatta. Med en livstids garanti har det varit omtalad som en av marknadens bästa matta i många många år.

PROmat har en mjukt dämpande känsla och mycket greppvänlig yta. Toppskikt av halkdämpande material. Den stängda cellytan förhindrar fukt, mikrober eller bakterier från att absorbera in i mattan och mattan är väldigt lätt att rengöra. Denna mattan blir bara bättre med flitigare användning!

  • Färg: Odyssey (mellanblå)
  • Vikt: ca 4kg
  • Mått: 66 cm x 215 cm x 6mm. Extra lång!
  • 100% fri från latex och passar därför bra för de som har en latexallergi
  • OEKO-TEX certified och helt giftfri produktion

Precis som dina favoritjeans eller ett par skor så behöver mattan en inkörningsperiod för att den ska bli riktigt bra, och som Du vill ha den. Man kan räkna med ca 3 månaders daglig användning. Om du vill slippa vänta på detta rekommenderar vi att man ser videoklippet här nedan där Manduka visar hur man på ett enkelt sätt kan strö salt på mattan och låta stå i 24 timmar för att sedan torka bort.

Rengöring: Lätt att torka av med fuktig trasa. Använd gärna Manduka mattvätt. Se filmen nedan hur du snabbar "yogar in" din nya yogamatta.Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE