Tröja Moksa Tee Terracotta - från Indigo Luna

595 kr

450 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Moksa Tee från Indigo Luna är den perfekta baströjan i ekologisk bambu. Lite kortare modell gör den lite extra speciell. Avlappnad modell.

Infärgad av Secang bark (Indian Redwood) and Mahogany blad till en vacker jordnära tegelröd färg. Denna teknik har använts i tusentals år, men är ganska ovanlig nuförtiden.
Inga tungmetaller har använts och inga djur har kommit till skada med denna tekniken. Detta görs helt för hand, därav kan färgen vara lite varierande mot bilden.

Tillverkad av 90% Bambu, 10% Spandex
Färg: Terracotta (lite mattare och jordnära än bilden)
Modellen bär en small

Vi är otroligt glada och stolta att vi är första butiken i Europa som säljer dessa fantastiska kläder!

Tvättråd:

Växtfärgade ekologiska kläder är känsligare. Ta hand om dessa unika kläder på allra bästa sätt.

Växtfärgade plagg måste tvättas försiktigt i kallt vatten.  Placera inte plagget i direkt kontakt med tvål eller tvättpulver, det är bättre att göra vattnet såpigt. Placera plagget i vattnet och snurra runt det milt.

Skölj ditt plagg genom att svepa det runt några gånger i nytt rent vatten och tryck sedan försiktigt på det för att ta bort överskott av vatten. Försök att inte vrida, eftersom det kan snedvrida formen på plagget. 

Slutligen omforma plagget och lägg det platt på ett torkställ eller på en frisk handduk för att lufttorka. Ångning / strykning kan göras på låg nivå, bara ta extra försiktighet.

Försök att undvika direkt solljus eftersom de naturliga färgerna tenderar att blekna när de lämnas i solen under långa perioder.